sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

Skrittat

Yes, som rubriken antyder har jag tagit en liten skrittur (eller ja, lite trav var det förstås) till IRL-stallet med Sparrow. Hon fick stå i en box på logen medan vi fodrade de riktiga hästarna kväll och göra den vackra, svarta fellponnyn sällskap. Alltså, fellponnyn finns på riktigt och den är sjukt söt! <3
Helge däremot, han har det inte lätt. Men hostan har faktiskt blivit lite bättre sedan igår, återstår att se om förbättringen håller i sig. Annars är det nog Hej då med honom. Tyvärr, men han är 34 liksom. Vad ska man göra?
Natta mår bra. Efter omständigheterna. Visst, hon går inte riktigt rent och hon kanske aldrig kan göra annat än att vara sällskapshäst, men hon är så mycket bättre än när hon kom för några månader sedan. Och att se hur väl mina tjejer tar hand om henne, hur tajta de har blivit - de gnäggar efter varann om morgnarna om inte alla är ute samtidigt, sötisar! - gör det så värt att kämpa.
Så efter den lilla peptalken säger vi godnatt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: