sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

I am dreaming of a white christmas...

... and here I got one!
Typ igår snöade det som tusan (passande att det snöade på 1:a december) så nu är det verkligen "White Christmas" som gäller här på Gråsjö. Det är trevligt när man sitter inomhus i värmen, men att ge sig ut och morgonfodra är lite mindre kul, plus att det är i princip omöjligt att rida. Snön klumpar sig under hovarna på de små stackarna, och ridbanan är så gott som körd (dvs. ishalka). Så vi får gott sitta här och vänta vackert på bättre tider.
Till årsskiftet (tror jag sa det? ja) ska de blivande treåringarna börja ridas in. Eller, det blir väl kanske typ till våren, om det ska vara snö och sådan skit. Men TANKEN är att det ska vara då, och det är ju TANKEN som räknas, som bekant.
Kom precis på att jag inte har köpt några julklappar i år, och har en drös med folk som vill HAAA...
Bye bye, for now, and I really wish you all a happy new year (in case vi inte ses mer pga min aktivitetsbrist). Over and out!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: