sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

Årsdag med Sparrow

Den tjugoandra firade jag och Sparrow ett år tillsammans, och den tjugotredje fyllde Andy ett år. Eftersom jag inte hann fira årsdagen med Sparrow på ett särskilt glammigt sätt, tog jag tillfället i akt nu när vädret blev underbart svalt och red en liten jubileumstur på banan.
Det gick super. Började med markarbete, hon gick stabilt och kändes positiv. Kunde till och med göra en skänkelvikning! På toppen av allt så hoppade vi lite över ett minihinder, ca 30-40 cm. Öronen framåt hela tiden!
Som avslutning sadlade och tränsade jag av henne och lekte lite 'Följa John' med henne. Vilket vi gjort sedan Dag 1. Det var väldigt mysigt och hon stoppade ner mulen i min famn och myste. Vilken fin tjej!
Alltså, av alla mina hästar så är Sparrow den som betyder mest för mig. Hon är speciell, en egen individ med egna tankar och åsikter som hon gärna visar. Jag är helt kär i den här hästen, tänk att det gått över ett år sedan hon blev min!