sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

Läsarfråga

Hej igen! Vet att bloggen knappast har några läsare och om vi någonsin haft det så tappade vi dem vid de föregående bloggtorkorna. Tänkte ändå slänga ut en liten läsarfråga, ifall någon tar sig tid att svara.
Om du fick möjlighet att rida en av mina hästar, vem skulle det vara? Och varför? Sparrow, Alpha eller kanske Kickan? 
Svara gärna, vore roligt att se vem du skulle vilja prova och varför, för ni läsare känner ju bara hästarna genom mina beskrivningar. Lite upp till bevis här känner jag! 
För övrigt så handbetäckte vi Summerbreeze och Normandie idag och det gick jättebra. De verkar känna igen varandra och sedan fick Summer gå i hingstarnas sommarhage med Normandie och en beskedlig liten valack. Hingsthagen fick funka som betäckningshage idag och får göra det tills vi släpper dem på lördag, då får Summerbreeze flytta till stona. Men nu går ju inga hingstar där eftersom vi inte har släppt dem än ;) Tänkte låta Normandie och Summerbreeze gå ihop till betessläppet på lördag.
Lite kvällsuppdatering bara. Svara gärna på läsarfrågan så ses vi inom kort igen. Kramiz
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Sarah
skriven :

Åh gud ja! Alltså Sparrow skulle ju vara drömmen att rida! Mest för att hon är Sparrow liksom, en häst som verkar helt underbar, massor med personlighet gömmer sig bakom henne om jag har förstått det rätt!
Det ska bli så kul att se Summerbreezes fölis också, det blir ju liksom Breezans mammas föl och allt, du bara måste blogga när det fötts! ;D
Kramis

Svar: Hej!
Ja, klart att Summers föl ska få plats här i bloggen! Solklart.
Sparrow är en mycket intressant häst och dessutom mycket speciell att rida. Kanske kommer en möjlighet att rida henne eller någon annan? Håll utkik!
Ella Hultqvist