sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

Bad med häst

Hej! Nu har ju sommaren kommit igång riktigt, så idag var jag och Sparven nere vid badstranden och plaskade. Barbacka såklart! Stranden ligger på ett väldigt bra avstånd från Gråsjö, man hinner precis skritta fram och av innan man kommer dit! Hon tyckte det var mycket roligt att stå och plaska, och körde ner hela huvudet i vattnet till och med. Det är lite speciellt, eftersom hästar oftast inte gillar att få vatten i ansiktet! Men Sparven doppade hela huvudet <3
Igår gick alla hästar ut på sommarbete. Det är ett riktigt tecken på att sommaren är här, tycker jag! Nu är tanken att de ska gå i sina resp. hagar sommaren ut, till den 20 augusti då skolan (tyvärr) börjar igen, haha. De verkar så nöjda med livet just nu! Att ha sommarbete måste ju vara det allra bästa med att vara häst.

Kram, och ha en fin midsommar!