sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

Frost

Tog nyss en sväng med Sparrow på banan. Frosten krasade under hovarna och kylan bet i kinderna - så himla fint! Kallt som i graven, men riktigt härligt vinterväder och toppen att rida i minus kylan. Lite halt på banan dock, men man kan väl inte få allt.
I vilket fall så gick hon tipptopp idag. Pigg och framåt utan att ha den där galna psycho-attityden hon får ibland. Nöjd och glad med min lilla tjej.
Yes, jag vet att jag bara tjatar och tjatar om den där utrensningen som aldrig händer - men NU ska jag tamefan (<--- sry) ta tag i det. Jag har dock köpt ett treårigt hoppsto som jag bara ska hämta. Sen får vi se om jag hittar något på SLFs vinterauktion.

Yay!

Fick nyss Natta kontrollerad. Svaret blev positivt, de tyckte hennes sår läkte fint. Hon ska fortsätta som hon gör, bara vara i hagen tillsammans med tjejerna alternativt i sjukhage. Hon kommer troligtvis inte att bli helt återställd och kunna ridas, men kommer att kunna tas ut på promenad. Huvudsaken är dock att hon kommer överleva. Vi har räddat hennes liv.
Idag fick dock Sparrow vila. Har sjukt mycket läxor och dessutom ämnesprov (suck) så det är inte alltid mina scheman håller. Dagen blev lidande idag, tyvärr. ^^

Igår...

... Red jag ut med Sparrow på kvällskvisten. Hon kändes ganska fin, kort och gott. Samlade sig bra och hon har fått en mycket finare form på sistone. Visst, ibland blir halsen girafflång och steget går väl att diskutera men allt är relativt som nån sa. Med tanke på att hon knappt gick att rida förra året är jag ändå stolt.
Har inte kommit mig för att kontrollera varken Helge eller Salut på SLF än, utan vi får se hur det går. Helges hosta har gett med sig nästan helt nu, så glad för gamlingens skull!
Och Natta, ja, det är väl som det har varit de senaste veckorna iaf. Hon verkar inte ha så ont och är pigg, snäll och glad, så vem vet? Det kanske löser sig till det bästa till slut. 
Och då har jag en sexårig fullblodsgaloppör som stått på totalvila hela vintern ;)