sparvresan.blogg.se

Välkommen ska du vara till en blogg om en problemhäst som gick från nästan ohanterlig till riden på bettlöst - barbacka. Inkörd och travar byn runt framför vagnen. En speciell häst med en speciell historia. Välkommen.

Ledsen ...

... för den dåliga uppdateringen. Men skolan har börjat och JAG har börjat högstadiet, så förvänta er inga stordåd från mig, hörni.

För övrigt har jag och Sparrow firat tvåårsdag tillsammans den 22:e, och hästarna ska gå in från betet den förste september. Nyss kom jag in från en härlig eftermiddagstur på Sparrow. Vi galopperade över ett öppet, frodigt fält i kvällssolen, vilket var oslagbart, och påminde mig om hur mycket jag faktiskt älskar den här hästen, trots att hon bara existerar i min (och kanske er) fantasi.

Nej, nu måste jag gå. Detta är knappt något inlägg, mer en förklaring till varför jag är så dålig på att uppdatera. Hoping you will forgive me.
E

Uteritt

För någon timme sedan red jag och min syster ut, jag satt på Sparrow såklart. Det var jätteroligt, vi red till vad vi kallar för 'Guppet' vilket är en superkort backe som man flyger över om man galopperar (aka cyklar jättefort).
Sedan tog vi en galopp längs en supermysig sandväg, så att manen fladdrade i vinden och hästarna riktigt kunde sträcka ut.
Annars går det väldigt bra här på gården. Fölen som kom för en tid sedan bara växer och är hur gulliga som helst. Vi funderar på att ha någon form av "Hästens dag" på Gråsjö, men det är än så länge bara fantasier.
Hörs!